Wil jij hoger scoren op wedstrijd? Wil je weten wat een jury wil zien in een proef? Wil je minder gespannen zijn op wedstrijd? Schrijf je dan in!

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Dressuurlessen Marlon van Wissen bij Maverick Stables in Lelystad

januari 27 van 14:30 - 19:00

€50,00 – €215,00

Nagenoeg elke maandag kun je een dressuurles volgen bij Marlon van Wissen bij de Maverick Stables in Lelystad. De lessen vinden plaats in de middag meestal vanaf half 3 tot aan het begin van de avond. Er is dus niet al teveel plek. Naast de vaste leerlingen die wekelijks komen lessen is er plaats voor nieuwe leerlingen die bij Marlon willen komen trainen.

Via onderstaande tickets kun jij je opgeven voor deze dressuurlessen. Als je een ticket koopt voor 3 lessen krijg je een mooie korting op de laatste les. 

Hieronder vind je ook de data wanneer Marlon aanwezig is in Lelystad. Het maakt niet uit wanneer / hoe vaak je meedoet, welk niveau, paard/pony etc. Je kunt dressuurles rijden of een proefgerichte training. Dat kun je zelf aangeven als je de ticket aankoopt, of wanneer de les begint. Als je mee wilt doen aan de training dan kun je jezelf het beste tot een week van te voren aanmelden om er zeker van te zijn dat je mee kunt doen. Als de training vol zit op de door jou uitgekozen dag, dan kan de organisatie jouw inschrijving in overleg doorschuiven naar een (eerst)volgende datum.

De evt baanhuur (als je niet bij de Maverick Stables in pension staat) zit bij de prijs inbegrepen. Je kunt meedoen voor 3 kwartier les / proefgerichte training of een half uur les / proefgerichte training.

lesdata in het eerste kwartaal 2020: 6 januari, 20 januari, 27 januari, 10 februari, 17 februari, 24 februari, 9 maart, 16 maart, 23 maart en 30 maart. Bij aankoop van de ticket(s) duidelijk aangeven voor welke datum je de lesticket aankoopt. Via emailadres: marlonvwissen@gmail.com of mobiel nummer: 0648118261 (Marlon van Wissen) kun je contact opnemen over de tijd waarop je les hebt.

De volgende huishoudelijke regels zijn van toepassing op deze lessen:  -op- en afzadelen bij de trailer (dit kan niet op de poetsplaatsen binnen, want deze zijn gereserveerd voor pensionklanten van de Maverick Stables); -terrein en de rijbanen schoon achterlaten (overal staan mestboy’s en kruiwagens om de mest op te ruimen); -hoeven uitkrabben bij het verlaten van de rijbanen;

Afmelding: -bij afmelding, of doorschuiven naar een andere datum, dan dien je dit meer dan een week van te voren kenbaar te maken, dat is uiterlijk de zondag de week voor de les. Als je binnen een week afmeldt, dan wordt het volledige bedrag van de les in rekening gebracht of je kunt een vervangende combinatie laten komen in jouw plaats. Hier wordt niet van afgeweken!

Gegevens

Datum:
januari 27
Tijd:
14:30 - 19:00
Kosten:
€50,00 – €215,00
Website:
www.proefgerichteclinics.nl

Organisator

Marlon van Wissen
Telefoon:
0648118261
Website:
www.marlonvanwissen.com

Overige informatie

Klasse
B t/m Grand Prix pony's & paarden

Locatie

Hippisch Centrum Maverick Stables
Bijlweg 6
Lelystad, Flevoland 8219 PE Nederland
+ Google Maps
Website:
www.maverickstables.nl

Tickets

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Tickets are no longer available