Wil jij hoger scoren op wedstrijd? Wil je weten wat een jury wil zien in een proef? Wil je minder gespannen zijn op wedstrijd? Schrijf je dan in!

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

PROEFGERICHTE CLINIC / DRESSUURTRAINING LOTTUM (Limburg)

oktober 26 van 11:00 - 16:00

€45,00 – €90,00

De Proefgerichte Clinics en dressuurtrainingen worden gegeven door Marlon van Wissen, GP jurylid en amazone, trainer /coach en docent van de KNHS instructeursopleidingen.

Leden van PC/RV de IJsvogel, Ruiterclub Lottum & De Dravertjes hebben korting op de tickets.

Er zijn verschillende tickets (mogelijkheden) om deel te nemen aan de clinic. Je kunt een keuze maken welke het beste bij jou past. Mocht je speciale wensen of opmerkingen hebben, dan kun je deze aangeven bij aankoop van de ticket bij het veld opmerkingen.

De startlijst komt ongeveer een week van te voren hieronder te staan. De proef die je evt wilt rijden staat vrij.

Voorwaarden: Tot een week voor aanvang van de clinic / training kun je kosteloos annuleren. Daarna vervalt je inschrijfgeld. Je kunt evt. iemand anders in jouw plaats laten komen, maar dat kan alleen als er geen wachtlijst is! Hiervoor moet je contact opnemen met Proefgerichte Clinics via het emailadres: proefgerichteclinics@gmail.com

 

Gegevens

Datum:
oktober 26
Tijd:
11:00 - 16:00
Kosten:
€45,00 – €90,00

Organisator

Proefgerichte Clinics
E-mail:
clinics@proefgerichteclinics.nl
Website:
www.proefgerichteclinics.nl

Overige informatie

Klasse
B t/m Grand Prix pony's & paarden
Clinicnummer
26.10

Locatie

Pony- en Ruiterclub Lottum
Stokterweg 14
Lottum, Limburg 5973PW Nederland
+ Google Maps
Website:
www.proefgerichteclinics.nl

Tickets

Unlimited beschikbaar
Dressuurtraining zonder proef (niet leden)50,00Tijdsduur: 30 minuten Wil je geen proef rijden, maar wel een half uur individuele begeleiding? Kies dan voor deze optie. De jury is ook trainer waardoor je tijdens deze ondersteuning veel praktische trainingstips meekrijgt Dit kan een goede en frisse aanvulling zijn op de trainingen die je al volgt bij je eigen trainer. Ook als je aan een specifiek probleem wilt werken, kun je dit voorleggen aan de jury/trainer.
Unlimited beschikbaar
Proef & extra begeleiding (niet leden)50,00Tijdsduur: 30 minuten Je rijdt zelf los. Daarna rijd je de proef en deze wordt voorzien van commentaar van de jury. Na de proef ga je samen met de jury aan de slag met de aandachtspunten die uit de proef naar voren gekomen zijn. De jury is ook trainer/coach waardoor je tijdens de extra ondersteuning veel proeftechnische & trainings- tips meekrijgt
Unlimited beschikbaar
3 kwartier dressuurtraining (2 combinaties niet leden)90,00Je krijgt samen met nog een combinatie 3 kwartier dressuurles van Marlon van Wissen. De prijs van de ticket is voor 2 combinaties, dus je kunt zelf regelen wie er samen bij jou in de les rijdt.
Unlimited beschikbaar
Proef & extra begeleiding (leden)45,00Tijdsduur: 30 minuten Wil je langere ondersteuning na je proef? Kies dan voor deze optie De jury is ook trainer/coach waardoor je tijdens de extra ondersteuning veel proeftechnische & trainings- tips meekrijgt
Unlimited beschikbaar
Dressuurtraining zonder proef (leden)45,00Tijdsduur: 30 minuten Wil je geen proef rijden, maar wel een half uur individuele begeleiding? Kies dan voor deze optie. De jury is ook trainer waardoor je tijdens deze ondersteuning veel praktische trainingstips meekrijgt Dit kan een goede en frisse aanvulling zijn op de trainingen die je al volgt bij je eigen trainer. Ook als je aan een specifiek probleem wilt werken, kun je dit voorleggen aan de jury/trainer.
Unlimited beschikbaar
3 kwartier dressuurtraining (2 combinaties - leden)80,00Je krijgt samen met nog een combinatie (die je zelf uitkiest / afspreekt) 3 kwartier dressuurles van Marlon van Wissen. De prijs van de ticket is voor 2 combinaties, dus je kunt zelf regelen wie er samen bij jou in de les rijdt.